Om Den Trygge Kommune

Den Trygge Kommunes interesse ligger i det daglige liv i lokalsamfundene. Nogle tager sig af de store (u)tryghedsspørgsmål i livet – fra klimaforandringer til finanskrise.

Den Trygge Kommune tilbyder en platform, hvor der udvikles og udveksles viden og ideer, igangsættes undersøgelser og projekter, afholdes seminarer og konferencer og dannes netværk for borgere, kommuner, interesse- og vidensorganisationer og virksomheder, der er interesseret i at tænke tryghed på en ny måde i boligområder, lokalsamfund og kommuner.

Interesserede deltagere og nye ideer er velkomne! 

Download folder om Den Trygge Kommune

Læs mere om formålet med Den Trygge Kommune, organiseringen og baggrunden for initiativet ved at klikke dig rundt under dette punkt via menupunkterne i venstre side.

Download lanceringstale

Billeder på forsiden: Stefan Nielsen og Katrine Ring

 
NB! Den Trygge Kommune har efter 5 succesfulde år stoppet sine aktiviteter ved udgangen af 2016 . For yderligere information: kontakt Finn Kjær Jensen

 

Ambassadør 

Susanne Larsen er ambassadør for Den Trygge Kommune. 

- "Jeg synes det er spændende at være i et netværk, der ønsker at øge trygheden i lokalsamfundet. Jeg har altid troet på, at innovationen, handlekraften og kreativiteten befinder sig hos borgerne. Derfor er det en fornøjelse at stå i spidsen for et initiativ, der hjælper lokale kræfter til at skabe tryghedsløsninger”.

Susanne Larsen
Ambassadør for Den Trygge Kommune

Præsident for Røde Kors og tidligere direktør for SAS Danmark

Læs mere

DEN TRYGGE KOMMUNE © 2010 | Disclaimer