Shop efter Kategorier

Ultralyd Chaser Soldrevne PIR bevægelsesføler Ultralyd Skadedyr Repeller Fugl, Hund, Kat, Mus Chaser

Nyhed

kr110.18

Solar Powered PIR bevægelsesføler Ultralyd Skadedyr Repeller Fugl, Hund, Kat, Mus Chaser Funktioner:

Dette er et skadedyr repeller vedtaget ultralyd-teknologi, der er human -, øko-venlige, forurening gratis og høj effektivitet.Drevet af sol-panel, uden rodet netledningen, lavt energiforbrug og miljøvenlige.Med PIR bevægelsesføler, det vil aktivere systemet til at udsende ultralyd frekvens ved detektering af bevægelse i visse udvalg.Justerbar ultralyd frekvens kan afvise forskellige dyr, som fugle, hunde, ræve, mus, egern etc.Vejr-bevis, som er designet til udendørs brug, effektivt beskytte dine afgrøder eller haven fra at blive ødelagt.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Plastik

Farve: Mørk Cyan

Batteri: 3stk AA-800mAh batteri(Inkluderet)

Netledning: DC 4.5 V 200mA(Ikke inkluderet)

Solar Panel: 6V 50mA

Arbejder Løbende:

Standby Strøm:

Motion sensor aktivering:

Ultralyd frekvens: 15KHz-25KHz(Justerbar)

Effektiv rækkevidde: 5000 sq.fødder

Størrelse: ca. 13 x 16 x 9cm / 5.12 x 6.30 x 3.54 tommer

Vægt: ca. 370g

Pakke Inkluderet:

1 x Ultralyd Repeller

Brug Metode:

1. Monter enheden med skruer på et område med tilstrækkelig direkte sollys.For bedre ydeevne, anbefales det at placere enheden på mindst 3 meter over jorden for rækkevidde.Sørg for, at højttaleren er over det område, du ønsker dækket.

2. Drej frekvensen ringe til det ønskede dyr, du ønsker at frastøde.Forskellige frekvenser vil frastøde forskellige dyr.Nogle frekvenser vil frastøde flere, end et dyr.

3. Tænd ikke for enheden ved at trykke ON/OFF-knappen én gang.Når presset, LED vil lyse rødt og aktivere systemet, hvis mening enhver ubuden gæst bevægelse.

Opladning af batteriet:

Hvis der ikke er solskin eller det regner uafbrudt i lang flere dage, og kapaciteten af batterierne bliver meget lav, kan det anbefales at genoplade enheden ved hjælp af den el-ledning(medfølger Ikke).Der er en DC placeret på bagsiden af kontakten.Trække dækslet ud, sæt stikket på netledningen til DC .

OM FEEDBACK:

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem !

BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for pligt, at køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

RETURNERING OG TILBAGEBETALING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.dentryggekommune.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Tags: kites hunde, rd290, suzuki gsx600f, cat toy, fugle ultralyd repeller, scissor, sol stråling sensor, die fugle, sr04t, fugl frastøde.

Pest Type Slanger
Mærke EECOO
Repellent Type Ultralyd Skadedyr Repellers
Sæt Type No
Nominel Spænding INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Ultralyd Chaser Soldrevne PIR bevægelsesføler Ultralyd Skadedyr Repeller Fugl, Hund, Kat, Mus Chaser

Ultralyd Chaser Soldrevne PIR bevægelsesføler Ultralyd Skadedyr Repeller Fugl, Hund, Kat, Mus Chaser

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign