Shop efter Kategorier

100pcs Nye Strygejern Patch Mærkat Stryg-på-Mærkat DIY Tilbehør Patch Transfer T-Shirt Mærkat

Nyhed

kr134.89

bemærk:

Hvis du har brug for store mængder, eller donot finde de produkter, du har brug for i vores shop, bedes du kontakte os for dem, du har brug for.Da vi har masser af produkter, donot en liste over de produkter i vores butik, men alligevel.Vi tilbyder altid den bedste mængde med en meget konkurrencedygtig pris til dig.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tilstand: Brand new og i fremragende betingelse

Bemærk:

vi har mange andre modeller, hvis du har brug for, bedes du gratis velkommen til at kontakte mig snart, tak !

Disse nøglesnore passer behageligt omkring halsen og er fantastisk til at holde dit arbejde/skole-id, mobiltelefon, kamera og meget mere.Remmen er omkring en tomme bred, lavet af en tyk og slidstærk polyester /Nylon stof.Du kan blandes alle de stilarter, vi har til rådighed, Tak for kigget, hvis du har nogen spørgsmål så tøv ikke med at spørge!

Tak for din ordre.bemærk venligst, Kina post er billige, men langsomme , normalt vil det tage omkring 1 måned at nå frem til dig, i løbet af ferie tid.det kan tage længere tid.vi vil ikke refundere de penge, fordi enhver forsinkelse af rederiet.tak for din store forståelse.

Opmærksomhed For Russiske Føderation

I Rusland var der en ny lov, alle parceller, der er brug for købers fulde navn ( efternavn, et fornavn og mellemnavn), ellers parcel vil ikke blive sendt.

Check venligst dine kontaktoplysninger, og sørg for, at du giver os det Fulde navn.vi vil ikke have tabt, hvis pakken er sendt tilbage på grund af din Ufuldstændige Kontakt Info.tak !

Forsendelse & Afgifter

1.Alle varer vil blive afsendt inden for en bestemt behandling tid, efter modtagelse af betaling (undtagen lørdag og ferie).Ved defaulty ordren ville blive afsendt via EMS, som kan tage 5-8 dage for levering( Vi vil ikke være ansvarlig uventet forsinkelse som skik er processen, vejrforhold osv....)

Hvis køber anmodning hurtigere hurtig som DHL, UPS,Fedex (2-5 dage), pls kontakte os for yderligere omkostninger, efter aftale med køber vi vil ændre ordre beløb med yderligere værdi for din betaling.Baseret på et langsigtet samarbejde med kurer agent, er vi i stand til at tilbyde dig den bedste shipping service til en lav pris.

2.Ordren vil blive delared som gave eller lavere værdi for at fjerne og minimere din brugerdefineret skat, og let tilpassede procedure.

MEN I visse lande, er du nødt til at betale skatter eller afgifter på importerede varer.Nogle gange varer under en vis værdi, eller i visse kategorier, ikke pådrager skatter.

Reglerne er forskellige i hvert land.Desværre er der ingen måde for os at kende de regler, bestemmelser, skikke, traditioner, praksis, smuthuller, ordninger, systemer, papirarbejde, regler, love eller afgørelser i hvert enkelt land.

Derfor kan vi ikke og vil ikke tilbyde rådgivning om skatter og afgifter i dit land.Som køber er det dit ansvar at finde ud af, at oplysninger, før du bestiller.

Salgsbetingelser:

1. Mange sælgere levering grå marked, renoveret eller fabrik sekunder varer til samme priser til os.Vi garanterer, at vores produkter er helt nye,førsteklasses kvalitet.

2. Defekte varer skal sendes tilbage i 14days for erstatning eller fuld tilbagebetaling, 1 års fabriksgaranti,Du måske betale for reparation gebyrer, hvis det er nødvendigt (Køber blive debiteret for den vende tilbage shipping).

3. Vi forsøger altid vores bedste for at tilfreds med alle kunder, så donot forlade negativ eller lav DSR-Stjernede eventuelt.

4. Nogen spørgsmål, bedes du kontakte os først,kommunikation er den bedste måde at løse problemet,Tak meget.

Tak Fordi Du Valgte Vores Butik Som Din Samarbejdspartner!

Tags: pelito bed tæpper, pos-printere canada, bærbar computer adapter nvme, scorpions staffel 1, guld sæt stål ring, politiet shirt ånde, pink pantone swatch, gilbert, az postnummer, sæt gyldne vedhæng.

Element Type Smykker Resultater

Skriv en anmeldelse

100pcs Nye Strygejern Patch Mærkat Stryg-på-Mærkat DIY Tilbehør Patch Transfer T-Shirt Mærkat

100pcs Nye Strygejern Patch Mærkat Stryg-på-Mærkat DIY Tilbehør Patch Transfer T-Shirt Mærkat

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign