Shop efter Kategorier

4stk KFL004 20mm ståleje zink legering indsætte lineære lejet aksel støtte CNC del

Nyhed

kr91.17

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra visse lande)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

7. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Engros-og drop shipping er både velkommen.

For hele salget, vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 3-7 dage til at ankomme.Selvfølgelig, jo mere du bestiller, jo større rabat får du.Drop shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.

Hvordan kan spore?

Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer.

Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?

Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

Tak for din watching

Tak igen

Tags: kfl, bestyrelsen rør, 20mm bærende blok, 20mm rod, 8mm aksel støtte, glas løfter, 20mm leje, 20mm lineær aksel, 20 mm shaft, 12mm lejeblok.

Enhed Type masse (4 stykker/masse)
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Model-Nummer KLF004
Moment Kapacitet STANDARD
Struktur Andre
Pakke Vægt 1.1kg (2.43lb.)
Belægninger Andre
Overfladeruhed Ra 0.2
Materiale STÅL

Skriv en anmeldelse

4stk KFL004 20mm ståleje zink legering indsætte lineære lejet aksel støtte CNC del

4stk KFL004 20mm ståleje zink legering indsætte lineære lejet aksel støtte CNC del

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign