Shop efter Kategorier

TASP 5" 125mm Boremaskine Drevet Børste Fliser Skrubber skuresvampe til Rengøring Kit Krog og Løkke Slibende Værktøjer -MSCP125

Nyhed

kr73.70

TASP 125mm Boremaskine Drevet Børste Fliser Skrubber skuresvampe til Rengøring Kit

Den 125mm boremaskine drevet flise-skrubber-sæt er perfekt til rengøring af brusere, håndvaske, håndvaske, fliser, fuger og mange flere opgaver.Brug dem på store flade områder.Det er også almindeligt anvendt i vedligeholdelse af maskinen og forskellige materialer til rengøring, polering, afgratning og fremspring, osv.Effekten er langt overlegen i forhold til den traditionelle slibeprodukter.

Produkt specifikationer:

- Pad størrelse:5 tommer(125mm) - 8mm aksel, der passer til alle akku boremaskine. - Hook og loop opbakning til hurtig puder ændre. - 3 forskellige grit puder til at opfylde dine forskellige rengørings har brug for.Grøn puder grus 240-320,røde grus 400-600,grå grus 800-1000.

Pakken Indeholder:

- Hook og loop opbakning pad x1 - 8mm metal aksel x1 - Grønne krat pad x2 - Red krat pad x2 - Grå scub pad, x 2

Bruger tips:

- Sørg for, at børsten roterer med URET, når de er i brug. - For sikkerhed, husk at bære goggle eller eye beskyttelse i tilfælde af rengøringsmidler er kastet fra den børste, når det drejer. - Våd skrubbe pad med vand og derefter teste det på et lille område først, før du anvender det på et stort område. - Den grønne puder er lidt stivere end rød og grå puder, den røde er kun overgået af det grønne i stivhed, den grå er bløde nok til at rense en klar glas brusebad døren uden at nogen ridser.

Tags: disc polsk, ru børste nylon, sæt til mini dremel, grind, tasp værktøj, glas sander, drill bit, bænk boremaskinen, sten, male, pensel male.

Størrelse 125mm(5")
Type Slibesvamp
DIY-Forsyninger Flisebelægning
Mærke TASP
Model-Nummer MSCP125 skuresvampe

Skriv en anmeldelse

TASP 5

TASP 5" 125mm Boremaskine Drevet Børste Fliser Skrubber skuresvampe til Rengøring Kit Krog og Løkke Slibende Værktøjer -MSCP125

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign