Shop efter Kategorier

Rouroliu Kvinder Gummi Patchwork Regn Støvler-Pladsen Hæle Over Knæet Vinter Varm Pels Rainboots Vand Sko Kvinde TR219

Nyhed

kr380.32

Opmærksomhed: Forskellige lande, forskellige størrelser.Der henvises til din fods længde fra hæl til tå for at vælge de rigtige størrelser.For eksempel, hvis din fods længde er 23,5 cm, derefter tage size US6.5=Europæiske størrelse 37=russisk størrelse 36. Hvis du har spørgsmål om størrelser, er du velkommen til at kontakte os, vi vil med glæde hjælpe dig.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi sender varer inden for 3 hverdage, når din betaling er bekræftet.

Vi kan ikke garantere, at leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Så vil vi refundere dig hvis du returnerer varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen bør være ansvarlig for shipping gebyr af afkast.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader os, negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemer.

Størrelser:

Før du laver den rækkefølge, du tjekke vores størrelse chart, opmærksomhed, bekendtgørelser og kundernes feedback.Det vil være mere nyttigt for dig.Hvis du er forvirret over det, så kontakt os.Hvis du finder den størrelse ikke passer dig godt, kan du direkte kontakte os.Vi vil med glæde hjælpe dig.

Farve dismatch:

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund, osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Tags: slet, kvinder ugg, 17cm høj hæl, im-folk pleaser, hest man ridestøvler, kvinder blonder regn støvler, x regn støvler, store kalv støvler, vintage gummistøvler, klar rainboots kvinder.

Hæl Højde Lav (1cm-3cm)
Sko Bredde, Medium(B,M)
Dekorationer Almindelig
Platform Højde 0-3cm
Mærke Rouroliu
Ydersål Materiale PVC
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Støvler
Tå Form Rund Tå
Øvre Materiale PVC
Boot Type Rainboots
Læder Stil Blødt Læder
Model-Nummer TR219
processen Injektion
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Lining Materiale Kort Plys
Navn På Afdeling Voksen
Med Platforme Ja
Mode Element Platform
Mønster Type Solid
Indersål Materiale Stof
Støvler Højde omkring 40 cm
is_handmade Ja
Hæl Type Firkantet hæl
Boot Højde Over-the-Knæ
Sæson Vinter
Køn KVINDER
Stil rain boots
Lukning Type ZIP
Aksel Materiale PVC

Skriv en anmeldelse

Rouroliu Kvinder Gummi Patchwork Regn Støvler-Pladsen Hæle Over Knæet Vinter Varm Pels Rainboots Vand Sko Kvinde TR219

Rouroliu Kvinder Gummi Patchwork Regn Støvler-Pladsen Hæle Over Knæet Vinter Varm Pels Rainboots Vand Sko Kvinde TR219

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign