Shop efter Kategorier

Bærbar Speciel Carbon fiber Vinyl Skin Klistermærker Dækning For ASUS UX360CA 13.3"

Nyhed

kr91.97

Særlige Bærbar Carbon fiber Vinyl Skin Klistermærker Dække vagt For UX360CA 13.3"

(Ikke passer til andre modeller)

Når du afgiver bestilling,kan du indtale en besked(Bærbar model:******) til mig.Hvis din bærbare computer er som i de andre modeller, så kontakt os.vi vil svare så hurtigt som muligt, uanset om du kan bruge.Tak.

1, er Dette punkt IKKE ET HÅRDT etui.Denne vare er en

S pecial Vinyl skin/mærkat mærkaten og den er IKKE lavet af gummi,silikone, gelé eller plast.Let at anvende og nem at fjerne, efterlader INGEN klistrede rester bag.

2, huden har også en vandtæt, ridsefast, anti-fingeraftryk, æstetik og andre funktioner.Huden er meget let og tynd, det vil ikke øge den bærbare computer vægt og tykkelse.Det påvirker ikke den bærbare computer varmetab.

INTERNATIONALTANERKENDTEREVI :top hud+ Omkring tastaturet huden+bunden hud

behøver ikke at skære

hey bare have den samme skrædder for reference: Fordi,forskellige land, computeren er forskellige,bedes du se dette billede, og marker det.

Nedenstående er vinyl skin klistermærker Installation tutorial: Du kan finde en partner til at anvende og vil blive lettere. 1,skal Du kontrollere hud størrelse og hullet, om der er korrekt. 2,er Du nødt til at samle alle huller , kan ikke paste fra den kant.Don ' t Tilbøjelig og afvige. 3,Hvis huden ikke er tilpasset, skal du langsomt at tage ud lige nu, og re-paste . (Må ikke være tvang, ellers vil det nemt at strække ripped) Bemærk: Efter at indsætte afslutning, hvis du har fundet huden er ikke passe stramt ly ,du kan bruge hårtørrer varme, mens tørre hud overfladen med en klud.det vil passe stramt til . ( Sørg for, at varmen temperaturen ikke er for høj, fordi det vil gøre huden deformation) Dette er en Manuel tekniske arbejde.Effekten kan ikke være det samme som afslutningen af alle at installere huden.Hvis huden ikke er afstemt, vil det afvige.Så sørg for at holde huden justeret.Vær venlig ikke at blive for barsk, og stræben efter perfektion.Tak.

1. Brudt igennem den traditionelle opfattelse af shell beskyttende film, ved hjælp af den nye sydkoreanske indførsel af miljøvenlige materialer, simulering teksturer stærk tekstur, at bringe en naturlig og behagelig sensorisk nydelse. 2. Efter optisk præcision Regel Die cut, og den perfekte integration af bærbare computere, og har slid-resistente, syre og alkali, anti-olie, der er nem at rengøre funktioner. 3. Ingen lim rester.

Ovenstående billede er kun til reference

Bemærk: huden er muligt at producere rynker i transit, så det er svært at undgå.Men det vil ikke påvirke installationen.Fordi huden er blød, når huden er anvendt på overfladen af den bærbare computer, vil det blive hjemme.Hvis der er nogle bobler i den hud, det er bare at gå i luften, og det kommer ikke til at påvirke installationen..Når du installerer den hud, du også nødt til at rive papiret i stykker, for at installere.Så kan du prøve at installere det i første omgang.

Tags: asus ux360, ux360ua, ux360c, asus ux360c skærm, asus zenbook laptop cover hud, UX330UA, asus ux360c, asus vinyl, asus ux360ca, vivobook flip.

Pakke Ja
Materiale Vinyl
Type Bærbar Computer, Sæt Låget På
Mønster Type Solid
Stil Virksomhed
Mærke NoEnName_Null
Køn Unisex
Model-Nummer UX360CA

Skriv en anmeldelse

Bærbar Speciel Carbon fiber Vinyl Skin Klistermærker Dækning For ASUS UX360CA 13.3

Bærbar Speciel Carbon fiber Vinyl Skin Klistermærker Dækning For ASUS UX360CA 13.3"

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign