Shop efter Kategorier

2X 36x12W 36x15W 36x18W 4in1 5in1 6in1 Zoom Led Moving Head Light RGBWA UV DMX512 Led Moving Head Vask Stråle Effekt Lys

Nyhed

kr2 452.50

Produkt beskrivelse

beskrivelse:

spænding: AC110-50 V/60 hz.

power: 540 W

LED: LED 36x12 W4in1 RGBW/36x15 W 5in1 RGBWA/36x18 W6IN1/RGBWA UV-LED-lyskilde.

funktion Zoom: 10 ~ 60 grader

fokus: Elektronisk.

Strobe: 0.2-16 gange/sekund.

Pan scan: 540 grader, en hurtig bevægelse hastighed uden støj.

Tilt-scanning: 270 grader, en hurtig bevægelse hastighed uden støj.

den stille, næsten ingen støj under arbejdet.

control mode: DMX 512, strobe, master/slave, auto run, sound aktiv.

kanaler: 16 DMX kanaler.

farve: RGBWA UV, RGBWA farve blande RGBW.

effekt: LED lukker, LED dæmpning, LED regnbue effekt, makro-effekt.

pakning med skum indeni.

pakning størrelse: 40x38x48 cm.

vægt: 11.8 kg.

bruttovægt: 14.45 kg.forsendelse koster:

1. VI SKIB I HELE VERDEN.alle ordrer vil blive afsendt fra Guangzhou i Kina.bæreren af DHL: 2-4 Dage, UPSS: 5-7 Dage, UPSE: 4-6 Dage, FEDEX: 5-7 dage og TNT, EMS, KINA POAT OG HONG KONG.

2. Hvis du køber multi-elementer, kan du spare fragt for hver yderligere artikler.hvis du køber 12 stykker eller mere, og kun behøver kun 1 brugervejledning, kan du spare 11 brugervejledning, kan du spare US $1 for at Spare Energi.

3. Vi har en masse erfaring om oprettelse af en lavere værdi på fakturaen, der skal ledsage varerne og til at reducere told gebyr, der skal betales på din import.lavere værdi på faktura at betragte det som en GAVE, hvis du ikke har brug for den " gave ", tøv ikke med at fortælle mig.hvis du har svært ved at gøre din erklæring, eller du har brug for at scanne den mindre værdi side, bedes du fortælle os, gør vi for dig!

4. Vi leverer til den adresse af din www.dentryggekommune.dk, så sørg for, at din adresse i www.dentryggekommune.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

5. Næsten alle forsendelser vil blive leveret direkte fra vores fabrikker til din dør, hvis du skriver en ADRESSE, der er BOSIDDENDE DETALJERET MED ET GYLDIGT TELEFON nummer, men det har et par package måske svigtet af ekspedition, vil vi bemærke, kontakt din lokale postsystem eller Told til den lokale for at få din pakke.

6. Forsendelse

-ordrer lørdag-torsdag-få TRANSPORT ANDEN DAG!

-ordrer fredag-Skib på søndag. -hvis du ønsker at tilbagebetale, eller hvis du ønsker at købe andre produkter til at erstatte de elementer, du allerede har betalt, bedes du fortælle os det så hurtigt som muligt.

-vi vil fortælle dig tracking nummer på den anden dag af shipping.

7. Hvis de varer, du sender til Brasilien, bedes du venligst give os dine CPF-nummer, takket være en masse i forvejen.

8. import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i udgifterne til pris eller levering.disse afgifter er købers ansvar.

-tjek venligst med det toldsted, der er i dit land for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før at byde/købe.

9. Vær anbefales, at der for 110 V/220 V/240 V produktet på tidspunktet for ordren.alle vores produkter er AC110-240V.hvis du har brug for andre særlige volt, bedes du kontakte os på/, inden du afgiver ordren.

10. Husk faktura på transport, hvis varen er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 24 timer.alle de varer, der ved levering fra fabrikken er i gode betingelser, skal appellere til de lokale luftfartsselskab og bede om en erstatning inden for 3 dage efter modtaget varerne fra luftfartsselskabet.

11. forsikring.for stor værdi varer, kan du købe forsikring for forsendelse, hvis du ønsker.GRATIS forsendelse er ikke inkl forsikring gebyr.kontakt os, hvis har brug for forsikring.returnerer:

1. Alle returneringer skal sendes inden for 14 dage fra modtagelsen af datoen for bekræftet levering med Transportøren.

hvis varen er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 24 timer efter modtagelsen.

2. Tilbagebetalinger er tilgængelige inden for 30 dage fra den oprindelige dato for din modtagelse af varer.Output gratis af omkostninger, som vi har betalt i forvejen, og fragten af afkast vil også være trukket fra det samlede beløb.

3. Du bedes kontakte os, før du sender tilbage.

4. Du bedes kontakte os, før du sætter en tvist eller ønsker en delvis tilbagebetaling/erstatning.garanti:

1. Alle produkter har 2 års garanti.den lampe er ikke inkluderet.alle andre reservedele vil være gratis i garantiperioden, men fragten vil blive betalt af købere.efter den garanti, vi giver dig reservedele til kostpris, og du betaler fragt.

2. Alle defekte på grund af forkert installation, misbrug eller lignende er ikke dækket af garantien.eventuelle fysiske skader vil ugyldiggøre din garanti.

kommunikation:

1. Hvis du har nogen spørgsmål, bekymringer, eller kommentarer, så tøv ikke med at kontakte os, chatte online på TradeManager er meget værdsat.

2. Vi er i kontakt med i løbet af weekenden også.

3. Vi sender lys fra mandag Til søndag, 7 dage om ugen.

svar:

1. Vi er Belysning Eksperter.vi er i kærlighed med lightings, vi ville elske for dig at kontrollere, og kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål.

Tags: dmx led, command wing, rgb laser, movinghead, beam movinghead, barra bevæger hovedet, kontrol dmx, dj mixer, hoved flytte, partia bevæger hoved stråle.

LED-Kilde 36pcs 4in1/5in1/ 6in1
Spænding AC110-240V
Stil DMX Lys Fase
Magt 420W
Zoom vinkel 10-60 Grader
Certificering CE
pan 540 grad
Element Type Fase Belysning Effekt
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke NoEnName_Null
Grad DMX, Sound aktiv,auto,DMX & Master/slave
Model-Nummer 36T
Lejlighed Professionel Scene & DJ
DMX-Kanaler 16 Kanaler
tilt 270 grader

Skriv en anmeldelse

2X 36x12W 36x15W 36x18W 4in1 5in1 6in1 Zoom Led Moving Head Light RGBWA UV DMX512 Led Moving Head Vask Stråle Effekt Lys

2X 36x12W 36x15W 36x18W 4in1 5in1 6in1 Zoom Led Moving Head Light RGBWA UV DMX512 Led Moving Head Vask Stråle Effekt Lys

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign