Shop efter Kategorier

HS-QL081GM 2-3 måder med 85V-250V Lang Afstand 4000W High Power Fjernbetjening Switch

Nyhed

kr150.52

HS-QL081GM 2-3 måder med 85V-250V Lang Afstand 3000W High Power Fjernbetjening Power Switch

1.Batteriet er ikke inkluderet, da det ikke er tilladt leveres med batteri i luften.

2. Fjernbetjeningen til 2-3 måder er helt i 3 fjernbetjeninger(ikke mere end

2 ekstra fjernbetjeninger),der er 2 fjernbetjeninger og 3 remoets at vælge ( ikke mere end i alt 3 fjernbetjeninger ).

3.Dette produkt er indstillet: skal du slukke når strømmen kommer.

Emne:HS-QL081GM 2 måder(1 ekstern og 2 modtagere)

HS-QL081GM 3 måder(1 fjernbetjening og 3 modtagere)

Spænding:AC85V-250V 50/60HZ

Batteri type:23A 12V

Max Belastning(hver modtager):3000W(resistiv belastning) 800W(induktiv belastning)

4. Ekstra fjernbetjening af dette produkt kun foretages, når du foretager bestillingen af produktet,efter at du får det produkt,kan ikke gøre en ekstra fjernbetjening for dig,skal du vælge 1 eller 2 eller 3 fjernbetjeninger, når du køber.

Fragt & Levering

1.Vi vil sende varer inden for 3 dage efter din betaling er bekræftet af www.dentryggekommune.dk.

2.Købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter, og afgifter for import af dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

3.Vi leverer 3 typer af tjenester som følgende:

en.Fremskyndet Shipping: DHL, UPS eller FedEx.For hurtigere forsendelse eller glat transaktionen, vil vi ændre den bedste shipping company blandt dem.

Forventet Leveringstid: 3-7 Dage

b.Standard levering: EMS, ePacket (U. S kun tilgængelig)

Forventet Leveringstid: 5-15 Dage.

c.Økonomi Fragt: China Post eller HongKong Post, luftpost

Forventet Leveringstid:15-60 Dage

Rusland: 90 dage

4. Fjerntliggende Område ekstra omkostninger

Forsendelse omkostninger ikke inkluderet DHL, FedEx, UPS fjerntliggende område omkostninger.Hvis din adresse er fjerntliggende område, du er nødt til at betale ekstra USD26.00 per forsendelse.

Vende tilbage:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garantien & Vedligeholdelse

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback

Vores service mål er "arbejde", der giver en varm, tilfreds og betænksom service for kunden.Derfor, din tilfredse og positive feedback, er at forbedre vores service.Hvis du er tilfreds med vores produkt, bedes du give os fem stjerner og positiv feedback.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Om os.

Zhongzhan Hesunse Hardware Apparater Co., Ltd.er en nyskabende form nyligt stigende virksomheden for teknologi, industri og handel, integration, som er integreret elektrisk kobling, LED-belysning, forskning og udvikling, produktion og markedsføring planlægning af badeværelse tilbehør, husholdningsapparater osv forretning sammen.De vigtigste industrier er el og belysning to store relaterede felter, i kraft af præcise strategiske positionering og fremragende udførelse effektivitet, vores virksomhed, sprang ind på nye platform konstant.Vores firma oprettet digitale intelligentized erhvervsfremme platform med succes, på den hurtig voksende enkelte forbrugers varer marked i Kina, gennem langsgående vertikal integration, skabt Hesunse, Kemard, Aisiman osv kendte mærke, og fået bemærkelsesværdig iøjnefaldende marked resultater.

De produkter, kvaliteter af Zhongshan Hesunse Hardware Apparater Co., Ltd.er stabilitet på lang sigt, samarbejder med masser af kunder-venligt i de seneste år, og OEM orden er stigende hele tiden.Vi leverer produkter af høj kvalitet vedholdende og gøre perfektion mere perfekt, og skabe win-win sammen med dig sammen.Vores virksomhed fik overensstemmelse anerkendelse af, at industrien i de korte år siden skabt, og vores produkter, finde et godt salg i det Sydøstlige Asien, Europa, Afrika og Sydamerika osv alle regioner i verden.Den uophørlige slippe af med gammel og til at frembringe den friske nye produkter også være på forkant med de tendenser, form affinitet og centripetalkraft med kunder, samleje af fælles virksomhed er mere hyppige, og få en betydelig udvikling.

Tags: led lysende vest, apparatet skifte, rf smart stik, lang afstand skifte, lang afstand trådløse fjernbetjening, power-kontakten for vandvarmer, remot kontrol skifte, long distance remote switch, 110v remote switch, moto rør.

Model-Nummer HS-QL081GM1N2/HS-QL081GM1N3
Funktioner 4000W High Power flere måder
Garanti 1 År
Fjernbetjening Afstand 100meter(uden forhindringer)
Materiale Plast
Er Smart Enhed No
Element Type Skifter
Certificering CQC
Mærke HESUNSE
Nuværende 16A
Skifte Type Fjernbetjening
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

HS-QL081GM 2-3 måder med 85V-250V Lang Afstand 4000W High Power Fjernbetjening Switch

HS-QL081GM 2-3 måder med 85V-250V Lang Afstand 4000W High Power Fjernbetjening Switch

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign