Shop efter Kategorier

Dean Box (Dean Dill) Magic Tricks Sammenkobling af Reb og Ring Box Stadium Magia Mystery Box Magie Mentalism Illusion Gimmick Rekvisitter

Nyhed

kr159.35

Dean Box (Dean Dill) Sammenkædning af Reb og Ring Box Magiske Tricks Fantastiske Scene Magi Gimmick Mentalism Sjovt Høj Kvalitet Magiske Shows

Demo: www.youtube.com/watch?v=SEw4-uwS5lI

En af de mest omtalte virkninger, når det blev introduceret i 2001 World Magic Seminar - fortsætter med at være lige så dynamiske mange år senere.Det er derfor, vi er med igen, i vores "udvalgte poster" afdeling, så det er bare for godt til at være dybt begravet på vores hjemmeside.Det elegante magic på sit bedste, vidunderligt bygget med omhyggelige detaljer og håndværk.

Dette er virkelig fantastisk magi, og vi kan ikke foreslå mere!Det er nemt at lære, og når du gør det, det er en af de fantastiske effekter, som giver dig mulighed for at fokusere næsten 100% på rutinen og ydeevne.Det er også en effekt, som du kan udføre med selvtillid, og når du lærer at udføre det, er det ligesom at køre en cykel (du kan samle det op efter en lang tid, og umiddelbart udføre det).

Side Note: Ved en T. O. A. M. Konventionen for et par år siden, havde jeg fornøjelsen af at undervise i dette virkning til en blind (visuelt udfordret) tryllekunstner.Jeg vil aldrig glemme, hvor overrasket jeg var, med hensyn til hans fantastiske evne, han havde at arbejde med dette hænder.Han fik mig til at indse, at dette er den bedste metode til at lære denne effekt, tænke med hænderne. - Mark Stevens

Effekt: Den udøvende kunstner er i stand til at forbinde to faste reb (det ene rød og den anden hvid) "inside the box", mens både reb ender forblive uden for boksen!I virkeligheden, kan han selv har tilskueren holde de to ender, mens magien sker.

Mens der er en lang række rutiner, der kan udføres, er den standard, hvor du linker disse to reb flere gange, på forskellige måder, hele tiden, når enderne af rebet er uden for boksen, og i alt og absolut udsigt for tilskuerne.

I virkeligheden, på en af de mange forsøg, du kan rent faktisk åbne låget af æsken, så tilskuere kan ikke kun se, den ender af alle reb er uden for boksen, men ved at se den i kassen - de kan også bekræfte, at de to reb er helt adskilte og uafhængige af hinanden (ikke forbundet på nogen måde).Bare ved at lukke låget på, og have to tilskuere holde fast i begge ender af de to reb og trække på dem.Selvfølgelig, den antagelse er to forskellige farvede reb trækkes gennem hullerne i kassen - men i virkeligheden, de to reb på magisk vis blevet forbundet - og en mini-tug of war er oprettet som både tilskuere forsøg på at trække deres reb ud, men ikke kan, fordi de er forbundet!

Hvad???Blot et par sekunder siden tilskuerne kunne tydeligt se inde i den boks, der viste de to reb helt uafhængig?

Du vil have en stærk, tæt?Satte nogen af de to reb i kassen med de mål, der er udsat nu viser en solid ring (som også kan undersøges) og bare kaste den i feltet. "Cha-Ching!" Den udøvende kunstner åbner den forreste side panel til at afsløre magic - Ringen er trængt ind i Rebet!

Boksen er undersøgt, lavet af smukke mahogni træ og har to forhæng åbninger, én på hver side.Der er også en fælde, han er på toppen, samt en åbning panel i front.

"Det er usædvanligt kraftfuld magi, noget, som du vil værdsætte og bruge igen og igen." -- Joe Stevens

"Det er sjældent for mig at blive snydt af et trick, og dette trick er helt narre mig to gange." --Michael Luk

Bemærk: farven af boksen, vil en lille forskel med foto i forskel periodsoftime

Bemærk: reb farve vil blive sendt tilfældigt!

Tags: blomst humør ring, magic, mystery box, dean ring box, tom mystery box, magic trick, magic magnet ring, mentalism magiske bog, marvel mysterio, led-mysteriet.

Mærke lolibear
Type Varieret Prop
Aldersgruppe Voksne
Der Er Vejledning I Prisen Ja
Performance Form Scene Magi
Køn Unisex
Model-Nummer IN
Instruktion Online Video
Advarsel se beskrivelse
Størrelse One Size
Funktioner Fase
Materiale Træ

Skriv en anmeldelse

Dean Box (Dean Dill) Magic Tricks Sammenkobling af Reb og Ring Box Stadium Magia Mystery Box Magie Mentalism Illusion Gimmick Rekvisitter

Dean Box (Dean Dill) Magic Tricks Sammenkobling af Reb og Ring Box Stadium Magia Mystery Box Magie Mentalism Illusion Gimmick Rekvisitter

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign