Shop efter Kategorier

Små Dyr Hø Taske Kanin Hængende-Arkføderen Hamster Mad Transportøren Opbevaring Tote Taske

Nyhed

kr41.75

100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY Funktioner:

1/Lavet af høj kvalitet nylon materiale med forstærket syninger, som vil holde hårdt mod kløer og næb, så det kan bruges i lang tid.

2/Nem At Installere: Hamster Hø Taske med metal hurtigt spænde at du bare sætte hø fra toppen og ordne det i buret.Det kan være tilsluttet direkte til de fleste af pet cage eller placere den hvor som helst din lille dyr foretrækker.

3/Unique Design: Små Dyr Feeder har fire vinduer, der gør dit kæledyr i orden, mens man spiser og holde dit kæledyr i bur rent.Frem for alt, at det ville gøre hø, for at mindske affaldet.

4/Praktisk At Bære: Dette hø taske er udstyret med en stribe af robust magic sticker i toppen, så du kan forhindre, at din lodne ven fra at få inde i posen eller spilde ekstra hø ved at trække det ud.

5/Ideel til kaniner, chinchillaer, marsvin, galesaur eller andre små dyr.Bemærk at måle dit bur og find det produkt, størrelse, om det passer eller ej.

Specifikation:

Materiale: Nylon

Farve: Blå,Rosa,Sort

Størrelse:28cmx30cm(11.02inx11.81in)

Antal: 1 stk (1 stk af remover kun,andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet!)

Bemærk:1.Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder(uden detail-pakke):

1 x Pc Opbevaring Tote

Tags: spise hamster, - arkføderen hø, hø, græs taske, hamster, for at videresælge, corner rabbit, disc hamster, aa bælte, hamster toy, tilbehør kanin.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer 7HH1403201
Materiale Nylon

Skriv en anmeldelse

Små Dyr Hø Taske Kanin Hængende-Arkføderen Hamster Mad Transportøren Opbevaring Tote Taske

Små Dyr Hø Taske Kanin Hængende-Arkføderen Hamster Mad Transportøren Opbevaring Tote Taske

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign