Shop efter Kategorier

4stk Rally Stænklapper For Ford Escape mk4 Kuga mk3 2020 2021 Mudder Klapper Splash Vagter Stænkskærme Mudder Klap Foran bagskærm nødblus

Nyhed

kr113.31

XUKEY Deluxe-Støbt Splash Vagter giver fremragende nederste del af kroppen beskyttelse og accent køretøjet styling.Lavet af TPO Plast til at være stiv og males.De er formet til at konturerne af et køretøj for en custom fit

Disse hårde iført mudder vagter problemfrit blander sig med de køretøjer, styling og minimere risikoen for snavs, vej snavs og sten chips flyver op fra de Forreste og bageste dæk.Giver ekstra beskyttelse og samtidig styrke den sporty ydre af dit køretøj

Mærke: XUKEY

Montering:

For Ford Escape 2020-om

For Ford Kuga 2020-om

Bemærk :

1.Ikke egnet til ST-Line Modeller.Før du bestiller, skal du sørge for kofangeren på din bil, er den samme som billedet viser!!

2.Ikke kompatibel med aerodynamik kit, sideskørter, body kit osv.

OE referencenummer:LJ6Z-16A550-AA LJ6Z-16A550-BA

Materiale: Høj Kvalitet TPO Plast.Støbt Splash Vagter.

Pakken Indeholder:

4stk (1 sæt)

en Pose Skrue Fæstnelse

Montage vejledning

Om Os

Bestclickshop, en brand, der ejes af Quick-Fit Automotive Co.,Ltd er ved at blive en af de største automobil-dele og tilbehør online butikker siden 2008. Vores mål er at være den største "B" "C" online auto dele forhandler i verden i 5 år.Vi tilstræber at være spændende og innovative, at tilbyde vores kunder den nyeste og en bred vifte af motor dele, de ønsker.

Hvorfor Vælge os?

1. Et enormt udvalg af produkter-Med over 2,200,000 varer på lager, Quick-Fit er i øjeblikket ved at blive en af verdens største online-butikker.Du har flere valg end, hvad du nogensinde kan forestille dig.Hvad mere er, vi er ved at opdatere med over 100 nye ankomster per dag!

2. Overkommelige priser -- Bestclickshop er at tilbyde den nyeste bil dele og tilbehør til næsten 10 år, men vi forsøger altid at holde trit med de nyeste trends, mens vigtigst af alt, at gøre priserne så lavt, som vi kan.

3. Gratis forsendelse -- Jep, du vil ikke tro, at du kan nyde gratis forsendelse med os (medmindre andet er angivet),det er ikke en joke,men en absolut sandhed.

4. Nej-spørgsmål refundering og retur-- Noget galt udstedelse af kvalitet og brud kan returneres eller refunderes.

Forsendelse:

1. Modtager tid = behandlingstid + Fragt tid

2. Behandling Tid: Omkring 5-15 Dage

3. Leveringstid:

15-26 Dage Med Luftpost, Gratis.

3-10 Arbejdsdage, Af Express.

Bemærk:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Og sørg for, at dine nuværende adresse er nu korrekt efter din betaling inden for 1-2 dage!

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er undersøgt!

Vores Garanti:

Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af de produkter, du har købt, kan du returnere eller ombytte dine varer inden 30 dage fra den leverede dato.

Anmodning:

1. Elementer, der er modtaget inden 30 dage fra den leverede dato.

2. De elementer, der modtages ubrugt, ubeskadiget og i original emballage.

3. Tilbage shipping gebyr er betalt af køber.

Feedback:

1. Din feedback er meget vigtig for os, og alle købere.Tag et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping her.Tak!

Kontakt Os:

1. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os!Tak!

2. Vi må forsøge at svare så hurtigt som muligt.Vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du har!

Tak For Din Støtte! !

Tags: 3 rl, 2021 mode, kuga, skærm, tilbehør ford escape 2020, ford kuga 2021, volvo xc60 2009, qm5, th8a, ford kuga.

Item Længde 1inch
Mærke XUKEY
Materiale Type Høj Kvalitet TPO Plast. Støbt Splash Vagter.
Item Bredde 1inch
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Element Type Mudguards
Element Vægt 0.67kg
Emne Diameter 1inch
Item Højde 1inch
Model Navn INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model År 2020-om
Specielle Funktioner Nederste del af kroppen beskyttelse

Skriv en anmeldelse

4stk Rally Stænklapper For Ford Escape mk4 Kuga mk3 2020 2021 Mudder Klapper Splash Vagter Stænkskærme Mudder Klap Foran bagskærm nødblus

4stk Rally Stænklapper For Ford Escape mk4 Kuga mk3 2020 2021 Mudder Klapper Splash Vagter Stænkskærme Mudder Klap Foran bagskærm nødblus

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign