Shop efter Kategorier

Professionel Håndlavet Makeup Pensler Kit Bløde Blå Egern Goat Hair Øjenskygge Blending Brush Orange Håndtag Make Up Børste Sæt

Nyhed

kr168.85

Saikoho kvalitet goat hair plus blå egern hår, meget blød på huden.K222: øjenskygge blending brush, dette afrundede børste med bløde fibre, der danner en kuppel form, giver dig mulighed for at opnå en naturlig blanding af farver.Blend øjenskygge langs konturen af øjet med penslen, til at skabe naturlige og selv farvenuancer.Størrelse: hel længde 150 mm; hår længde 15 mm, hair bredde 7,5 mm.K252: øjenskygge pensel, en blød og glat børste med en afrundet kant, til at skygge eller blanding øjenskygge.Pick up nogle øjenskygge med tips til hår, anvende det på låg og blend det.Størrelse: hel længde 146 mm; hår længde 11 mm, hair bredde 9 mm.K253: Eyeliner børste, denne børste har korte, lidt afrundet hår, god til påføring af gel liner i den krølle på dine øjne.Den lille form denne børste har en præcis definition, der kan bruges til at line og tvære rundt vippekanten.Størrelse: hel længde 143 mm; hår længde 6 mm; hair bredde 8 mm.K255: øjenskygge blending pensel, en lille tilspidset skygge-blending brush, tilbyder mere kontrollerede anvendelse og blanding af øjenskygge.Forsigtigt glider børsten på låg, lidt efter lidt, for at opnå en naturlig blanding af farve.Størrelse: hel længde 145 mm; hår længde 9,5 mm; hair bredde 5,5 mm.K272: Eye shadow brush, en flad oval pensel til skygge eller en blanding af pulver-eller cremet produkter.Det er ideelt for øjet stik og forme øjet, mens også blande det hele sammen.Størrelse: hel længde 156 mm; hår længde 17 mm, hair bredde 12 mm.K285: øjenskygge blending brush, dette afrundede børste med bløde fibre, der danner en kuppel form, giver dig mulighed for at opnå en naturlig blanding af farver.Blend øjenskygge langs konturen af øjet med penslen, til at skabe naturlige og selv farvenuancer.Størrelse: hel længde 156 mm; hår længde 17 mm, hair bredde 11 mm.Tillad omkring 1mm fejl på grund af manuel måling.

Metode 1: Brænde det, hvis det lugter som vi brænder menneskelige hår, så det er naturligt hår; hvis det lugter som vi brænde plast, så det er syntetisk hår.Metode 2: Vaske det, når tør, syntetisk hår, som vil være næsten den samme som før, men det naturlige hår vil få fluffy, hvis du ikke forme det.Tips: Hvis du ikke ønsker det naturlige hår til at være alt for bløde, bedes de pakke den med facial tissue efter vask, og også for stor pensel, kan du bruge penslen vagt net, som vi sender til at forme det.

For vores naturlige hår børster, selv om vi har forsøgt at beskæftige sig med det, men de har stadig en lille naturlig dyrehår lugt, og det vil forsvinde rettidigt, kan du overveje hvis du kan acceptere det eller ej, du kan også bruge en ringe Trøst at vaske det og dække lugten.

Rense din pensel, før du bruger det første gang.Til daglig rengøring rutine, kan du overveje at bruge en mild børste renere.Brug den følgende metode til at holde din børste ren.Vi anbefaler ugentlig rengøring. 1. Brug varmt rindende vand, (være omhyggelig med ikke at fuldt ud at fordybe bunden af børster) for at slippe af med så meget produktet som muligt.Prøv at bruge dine fingre til at slippe af med nogen bits der er indgivet mod bunden af børstehoved. 2. Anbring en ært dråbe brush cleanser(eller en mild sæbe, som baby shampoo) i håndfladen af din hånd. 3. Swirl børster i sæbe i en cirkulær bevægelse, indtil børste er fuldt skumsvedt. 4. Skyl børster, klemme fra basen til tips for at fjerne overskydende vand. 5. Gentag indtil vandet løber klart og al makeup er fjernet fra penslen. 6. Omforme børster til deres oprindelige form, og så brug en fnugfri klud til at tørre hver af de børster, eller du kan lade dem lufttørre, og placere dem på en klud.Du kan også forsigtigt børste hårene på papir håndklæde for at fjerne ophobning.Eller du kan bruge en pensel beskyttende net til at holde penslen form, når børsten er næsten tør.Tip: Vask børster på natten, så de er tørre og klar til brug i morgen.

Tags: mermaid makeup børste sæt, børste sæt, duyou, store makeup børste sæt, koreanere makeup sæt, børste professionel makeup, golden rose læbestift, makeup børste, blå egern, børste makeup sæt.

Børste Materiale Goat Hair
Mærke Første Øjeblik
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Makeup Børste
Antallet af Stykker Combo
Håndtag Materiale Træ
Mængde 6stk
Anvendes Med Eye Shadow
Model-Nummer K222+K252+K253+K255+K272+K285

Skriv en anmeldelse

Professionel Håndlavet Makeup Pensler Kit Bløde Blå Egern Goat Hair Øjenskygge Blending Brush Orange Håndtag Make Up Børste Sæt

Professionel Håndlavet Makeup Pensler Kit Bløde Blå Egern Goat Hair Øjenskygge Blending Brush Orange Håndtag Make Up Børste Sæt

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign