Shop efter Kategorier

Multifunktions Anti Hæmorider Massage Stol Sæde Pude Hip Push Up Ortopædi Hukommelse Skum Pude Hjem, Bil, Kontor Sædehynde

Nyhed

kr97.55

Specifikation:

Sæde pude materiale: memory foam

Sæde pude størrelse: 44*41*7.5 cm

Tilbage til at støtte materiale: krystal fløjl

Tilbage støtte pude størrelse: 41*34*12cm

Bemærk for sædehynde:

1.Sædehynden betrækket er aftageligt og vaskbart.Efter vask, så dækslet ikke kan være bagt på bålet.Det skal blive lufttørret i et tørt og ventileret sted-eller tørret med en hårtørrer!

2.Den indre kerne af sædepuden bør ikke vaskes eller udsættes for solen, og de bør være placeret i et ventileret, tørt sted!

3.Når sædehynden ikke er i brug, skal du placere det i et ventileret, tørt sted, undgå at placere det i et lukket rum med høj luftfugtighed!

4.Under normale omstændigheder, puden skal vedligeholdes for hver 7-15 dage!

Bemærk:

Farven af det faktiske elementer, der kan være lidt forskellige fra det billede notering på grund af forskellige computer-skærmen.

Data er kun til reference, og de data, der er manuelt målt.Fejl er normal.

Funktion:

Sædehynde:

1.Den indre kerne er ikke lummer og ventileret i lange perioder af tid,

2.Benene er designet med dobbelt buer til at støtte benene til at absorbere pres

3.Lynlås design er glat, holdbar, let at fjerne og vaske

4.Ergonomisk design: ergonomisk design, der er baseret på lave rebound polyurethan og hud-venlige concealer pad.For at være i stand til at stå for en lang tid, kroppen trykket er spredt, og det kan bruges til skrivebord arbejde, eksamen undersøgelse, graviditet, postpartum, arbejdsstillinger korrektion, low back pain.

5.Den mesh stof er fremragende luftgennemtrængelighed!Coveret kan rengøres som helhed at holde det behagelige: dette cover er en mesh stof i den varme sæson!Det er ikke let at være indelukket og har fremragende luftgennemtrængelighed.Da den beskyttende cover er aftagelig, åbne lynlåsen på siden, og fjern det beskyttende dæksel til rengøring, holde det rent og behageligt på enhver tid.

Tilbage til at støtte:

1.Effekt opgradering: De tre-dimensionel kurve, der kan gøre den tilbage kropsholdning korrekt, mindske byrden på taljen, og minimere træthed af at sidde.Støtte begge sider af taljen for at bevare den naturlige krumning af columna lumbalis.Det er også meget behagelig at holde den S-formede kurve af rygsøjlen i lange møde.Dem, der har siddet i lang tid, og dem, der har dårlig siddestilling, kan du prøve det.

2.Lav-rebound hukommelse polyurethan, vaskbar: interiøret er lav-rebound hukommelse polyurethan, som har en god modstandsdygtighed og holdbarhed.Som det reducerer taljen pres, kan det lindre talje smerte til en vis grad.Åben lynlås i pude og fjern det beskyttende dæksel af for nem rengøring.Kan opretholde hygiejne.

3.Egnet til hjemmet, kontoret, bilen køre: høj kvalitet lav-rebound hukommelse skum, lænde-pad kan anvendes som en bil, lænde-pad eller kontor -, lænde-pad.

4.Det er meget velegnet til folk, der hyppigt daglig kontor-og langdistance kørsel, eller folk, der ønsker en behagelig siddestilling.Det vil ikke deformeres, selv efter lang tid brug.

5.Kan bruges til forskellige formål.Velegnet til biler, kontorer, boliger, etc.En stor gave til dine venner og forældre.

Pakke, Herunder:

Siddepude *1

eller

Tilbage Til At Støtte *1

(Før du køber, skal du bekræfte, at den produkttype, du ønsker at købe.)

Tags: ortopædisk høj stol, puder hæmorider, pude hofte, latex pude, hukommelse skum pude sædehynde, hæmorider pude, pude ortopædisk sæde, stol hynde, hæmorider fløde, stol polstret sæde.

Type Sæde Hynde/Pude Tilbage
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Multifunktions Anti Hæmorider Massage Stol Sæde Pude Hip Push Up Ortopædi Hukommelse Skum Pude Hjem, Bil, Kontor Sædehynde

Multifunktions Anti Hæmorider Massage Stol Sæde Pude Hip Push Up Ortopædi Hukommelse Skum Pude Hjem, Bil, Kontor Sædehynde

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign