Shop efter Kategorier

Hercul Rc 1/14 Forsiden Plastik Dele til Diy TMY Bz 1851 Traktor, Lastbil TH01353-SMT2

Nyhed

kr237.40

Hercules Forsiden Plastik Dele til RC 1/14 TAMIYA Benz 1851 Traktor Lastbil

※Specifikation:

Mærke: Hercules

Velegnet Til: 11/14 TAMIYA Benz 1851 Traktor, Lastbil,DIY Model

post omfatter: 1 sæt Front Side Plast Dele

※Særlige Bemærk: Vi har en bred vifte af 1/10 Crawler og 1/14 RC hobby Lastbil dele, du næsten kan finde de fleste ønskede tilbehør på markedet fra os.Hvis du har en forespørgsel eller ikke er sikker på, om det er korrekt element, som du vil, pls velkommen til at spørge mig før køb.

※Forsendelse Politik:

1, Vi sender til OS, CA, UK, FR, DE, RUC, AU, JP, de Fleste EU-Lande.Hvis du er i et andet land, så kontakt mig for forsendelse detaljer, før du køber.

2, Købere fra Israel, Brasilien og sydamerika, Mellemøsten kontakt sælger for shipping, coz måske nogle gange kan vi ikke sende til dit land coz af forsendelse begrænsning.

3, Shipping tager 6-18 hverdage.

※Returret:

Vi ønsker kun at beskæftige sig med seriøs køber.

Hvis din vare har fået noget problem, bedes du kontakte med mig, vil vi være med til at løse, og vi er meget fortrolige med dette produkt.

Du må ikke nemt at åbne en tilbagevenden anmodning på eBay når du finder et problem, der vil føre til en dårlig sælger ydeevne, vi vil hjælpe til ende.

※Internationale købere bemærk venligst:

Import afgifter, Skatter og Gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelse omkostninger, vil Disse afgifter er købers ansvar.Men vi kan hjælpe med at undgå dette, bedes du contact.

Forhør dig hos dit land brugerdefinerede office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være forud for at købe eller biding.

Begynde at sælge til internationale eBay sites.

Tags: hobby rc lastbil, traktor kontrol, mursten traktor, tamiya 1 14 skala lastbil, strygejern traktor, tamiya trailer, rc traktor, rc tamiya lastbil, rc lastbil trailer, rc tractor trailer.

Materiale Plast
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Hercul Rc 1/14 Forsiden Plastik Dele til Diy TMY Bz 1851 Traktor, Lastbil TH01353-SMT2

Hercul Rc 1/14 Forsiden Plastik Dele til Diy TMY Bz 1851 Traktor, Lastbil TH01353-SMT2

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign