Shop efter Kategorier

52-106PCS Mini Magnetiske Blokke Pædagogisk Byggeri Sæt Modeller og Opbygning af Toy ABS Magnet Designer Kids Magneter Spil Gave

Nyhed

kr78.54

52-106PCS Magnetisk Blok

Fra Mini Tudou

Magnetiske blokke legetøj fremme kreativitet ved at give børn og teenagere konstruktive måder at udtrykke sig.Fremme kreativ tænkning og hjælpe børn med at lære, hvordan til at løse komplekse problemer, som de spiller.At lære at nærme sig problemer på en kreativ måde, er en færdighed, som børnene kan bruge hele deres liv.Hjælp bygning sæt til at forbedre disse færdigheder tillader børn at vokse på en måde, der er sjov og berigende.Udvalg af legetøj til rådighed, gør det let for forældre at vælge det perfekte sæt til at fremme kreativitet hos børn i alle aldre.

Flere forskellige former

Let at genkende, og dens magnetisme gør det meget nemt at være forbundet med andre former

De magneter, der er stærke nok til at skabe.

Tips

1.Engros-og dropshipping er både velkommen. 2.For engros,vil vi tilbyde rabat. 3.For dropshipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.

Service Tid

Beijing Tid: Fra 9:00 til 18:00 pm; London-Tid: Fra 2:00 am til 11:00 pm; Moskva Tid: Fra 4:00 til 13:00 pm; Pacific Daylight Time: Fra 18:00 til 3:00 am

Forsendelse

1.Alle varer bliver kontrolleret grundigt, inden afsendelse. 2.Angiv venligst dit fulde navn og korrekte adresse, vi er ikke ansvarlig for dine fejltagelser.

Leveringstid

1.Vi vil pakke og afsende pakken med det samme.Og der der vil være en lille forsinkelse, når ferien. 2.Vi vil herefter sende pakken via Kina Post eller andre nationale post.Normalt shipping tid er 15-30 dage i henhold til dit land.Hvis du ikke kan modtage din vare indenfor 30 dage, er du velkommen til at kontakte mig for hjælp.

Efter-salg Service

Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, er du velkommen til at kontakte mig for en løsning, i stedet for at lade en neutral eller negativ feedback, hvilket betyder, at du ikke har brug for vores service efter salg.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Tags: træ-træer legetøj, sæt kvinder, kabel-game boy color, bare magnetisk, blok mursten, drrsses børn, udviklingsmæssige pædagogisk legetøj, mi magnetiske klodser, foto magic, zzz.

Model-Nummer Magnetiske Klodser
Materiale Magnetic, Plastic
Aldersgruppe >14Y
Form Square, Triangle
oprindelsessted Kina
Stykker 52-106PCS
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Mini Tudou
farve Flerfarvet

Skriv en anmeldelse

52-106PCS Mini Magnetiske Blokke Pædagogisk Byggeri Sæt Modeller og Opbygning af Toy ABS Magnet Designer Kids Magneter Spil Gave

52-106PCS Mini Magnetiske Blokke Pædagogisk Byggeri Sæt Modeller og Opbygning af Toy ABS Magnet Designer Kids Magneter Spil Gave

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign