Shop efter Kategorier

Rustfrit Stål Bil Indre Rearguards Bageste kofanger Kuffert Trim Kofanger Pedal For Land Rover Discovery Sport Tilbehør

Nyhed

kr247.27

Høj Kvalitet Rustfrit Stål Indvendig Rearguards Bageste kofanger Kuffert Trim Kofanger Pedal For Land Rover Discovery Sport 2015 2016 2017 2stk

Passer til bilen

Specifikation 100% Helt Nye (Aldrig Brugt eller Installeret) Lavet af rustfrit stål, 2 stk Nem at installere, 3M selvklæbende tape på bagsiden.Bemærk venligst, at du bruger varmepistol til at varme op selvklæbende tape, før du har installeret, for at gøre det element, holde sig tæt

Produkt Beskrivelse

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at buyerers er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

når du modtager dine varer bestilles,i 24 timer,bedes de kontrollere omhyggeligt.Kontakt os venligst direkte.

hvis du ikke har fået det inden for den leveringstid,bedes du kontakte os.vi vil tjekke den til dig med post office og skikke.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Bemærk:

Sørg for at varen passer til din bil, før du foretager en bestilling, hvis du ikke kender, skal du kontakte sælgeren for at kontrollere,tak!

Tags: sports ur 2020, smart sport 2020, discovery sport 2020 grill, tråd trapez, tr14, discovery sport 2020 trimmer, fxlr, land rover sport, land rover discovery, discovery sport døren.

Bil Model For Land Rover Discovery Sport
Emne Diameter 50cm
Item Bredde 12cm
Element Vægt 0.6kg
Specielle Funktioner Beskyttelse og dekoration
Item Højde 3cm
Model År 2015 2016 2017 2018 2019 2020
Mærke DOUTIAN
Item Længde 50cm
Model Navn tr12
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Materiale Rustfrit Stål
Element Type Chrom Styling
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Rustfrit Stål Bil Indre Rearguards Bageste kofanger Kuffert Trim Kofanger Pedal For Land Rover Discovery Sport Tilbehør

Rustfrit Stål Bil Indre Rearguards Bageste kofanger Kuffert Trim Kofanger Pedal For Land Rover Discovery Sport Tilbehør

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign